Energimærke

Automatmærke

Felter med * skal udfyldes og du skal godkende betingelserne nederst.
Udfyld formularen og få et energimærke uden bygningsgennemgang!
De oplysninger du indtaster skal være korrekte for energimærket er lovligt – det er dit ansvar oplysningerne er korrekte!
Er dit hus mindre end 25 år gammelt og med en byggetilladelse fra før 1. april 2006 kan det energimærkes for kun kr. 1000 alt inkl.

Nybyggeri kan IKKE automatmærkes ved færdigmeldingen, her skal der ske en bygningsgennemgang og en normal energimærkning. Er dit hus derimod mindre end 25 år gammelt og med en byggetilladelse fra før 1. april 2006 kan det energimærkes for kun kr. 1000 alt inkl.
Dog kan al byggeri der er opført efter 1. april 2006 automærkes ved udløbet af det oprindelige energimærke.
Efter bestilling modtager du en faktura. Når fakturaen er betalt, vil du modtage dit energimærke. Normalt kan alt klares inden for 1-2 dage.

Ejer:
Bygning:Bygningstype

Stuehus landejendomParcelhus (fritliggende)Række, kæde, eller dobbelthusVarmeforsyning: (CV=Centralvarme) *

FjernvarmeOliefyr (CV)Gasfyr (CV)Fyr Fastbrændsel (CV)Varmepumpe (CV)Elvarme


Vilkår:


Erklæring om bygningens energimæssige ydeevne og om energimærkning inden færdigmelding *
Læs vejledningen her
Det erklæres hermed, at der ikke siden færdigmeldingen af byggeriet, er gennemført bygningsændringer, der væsentligt har forringet bygningens energimæssige ydeevne.

For bygninger opført i 2006 eller senere, hvor ansøgning om byggetilladelse er indsendt til kommunen den 1. april 2006 eller derefter, erklæres endvidere, at bygningen blev energimærket inden færdigmeldingen til kommunen.

Erklæringen afgives af nedenstående person, som med sin underskrift: