Kompetencer

Byggeteknisk gennemgang.

En byggeteknisk gennemgang er som ordet siger en gennemgang af bygningerne. Anvendelsen af bygningen kan være alt fra sommerhus, bolig, landbrugsejendom, erhvervsbygning og kan være både stort eller småt. En byggeteknisk gennemgang er en gennemgang hvor vi gennemgår bygningen grundigt, og registrerer synlige skader og risiko for skader. Gennemgangen laves for både ejer, køber og sælgere af bygninger. Gennemgangen og vurderingerne er opbygget efter samme nummereringssystem som tilstandsrapporterne, men bliver dokumenteret med billeder, bredere vurderinger og kommenteret med praktisk sans for hvilken anvendelse bygningen har eller vil få – altså hvad betyder det for dig som skal videre med denne bygning.

Til vands og i luften

Med et dykkercertifikat i baglommen opererer vi også under vandoverfladen. Dette sammen med vor byggetekniske baggrund gør os i stand til at se, hvor eventuelle problemer vil kunne opstå.

Kontrol under vandet

Vi har en lang periode beskæftiget os i forbindelse med havneanlæg bygninger i forbindelse hermed.

Under vandet kan vi undersøge og kontrollere tilstanden på kaj-/moleanlæg og bygningsdele med overflader der er i kontakt med vandet.

Det er langt billigere at udbedre en skade der er blevet opdaget i god tid. Der er det en god ide at lade os lave et eftersyn, hvor kontrollerer bygningsdelendes tilstand og ser efter og revner i betonen eller begyndende råd i træværket.

Kontakt os – vi er gode nok på bunden.