Kompetencer

Køberrådgivning

Vi tilbyder uvildig rådgivning når du står og skal til at købe ny bolig.
Vi ser det andre ikke ser!

Vi rådgiver dig bedst muligt

Når du står og skal købe et hus eller en ejendom, er det ofte man har brug for en helt uvildig byggesagkyndig til byggeteknisk at gennemgå bygningerne for at undgå at få ubehagelige overraskelser efter købet, altså have en uvildig byggekyndig med på sidelinjen. Det kan være spørgsmål som;

  1. Er tilstandsrapporten rigtig, er det de rigtige karakterer og er alt med, eller hvad er overset – og ikke mindst hvad betyder det for mig. F.eks. hvad betyder revnen med K2 for huset og mig.
  2. Er husets konstruktioner udført bæreevnemæssigt (statisk) korrekte
  3. At få en grundig byggeteknisk gennemgang af èn der tænker tværfaglig, der ikke er sælger, ejendomsmægler, far eller mor eller lignende – altså uvildig.
  4. Vi har et godt grundlag til at vurdere bygninger – store som små, da vi er vandt til at se og finde skader på bygninger.
  5. Er husets renoveringer/ombygninger udført korrekt og efter gældende regler, eller er det bare en gang ”salgsmaling” huset har fået.
  6. Er det besværligt at ombygge eller ændre indretningen i huset.
  7. Hvad kan betale sig for mig at få lavet.

Med en basis i en håndværkerbaggrund og bygningsingeniør, syns- og skønsmand og byggesagkyndig, mener vi at besidde det bedste grundlag for en sådan køberrådgivning.